تعمیر رادیولوژی پرتابل
دستگاه #رادیولوژی_پرتابل مارک زیمنس مدل پلی موبایل پلاس
این دستگاه رو با اعلام خرابی ارور err 05 جهت تعمیر به ما تحویل دادند . با رجوع به سرویس منوال این دستگاه متوجه شدیم که این ارور مربوط به قطعی ارتباط بین برد اصلی ( D915 ) و تیوب است که با بررسی کانکتورها متوجه قطعی یک کانکتور شدم که آن را بررسی و مجدد متصل نمودم .
حال بعد از بالا آمدن رادیولوژی دستگاه یک خرابی دیگر داشت که آن عدم تغییر مقدار ma بود که برای پیدا کردن محل خرابی ابتدا باید کیبورد را تست کنیم .
قبل از تست خود کیبورد ابتدا دستگاه را بدون داشتن کیبورد با جامپ کردن پایه های کاکنتور کیبورد رویه برد اصلی تست میکنیم . یعنی به جای استفاده از کیبرد به صورت مستقیم به برد اصلی فرمان تغییر مقادیر می دهیم که میتوانید این کار را در فیلم زیر ببنید .
هماهنطور که مشاهده میکنید به صورت دستی مقادیر ma و kv را تغییر می دهیم . که این یعنی خرابی کیبورد قطعی است .
بعد از بررسی کیبورد متوجه قطعی یکی از مسیر ها می شویم ( روش تست و بررسی کیبورد ها را در مطالب قبلی توضیح داده ام ) که بعد از تعمیر آن ، دستگاه تحویل بخش شد
با تشکر
اگر دوست داشتی مطلب رو نظر بده . اینکار باعث با قدرت ادامه دادن این راه میشه
اگر دوست داشتی مطلب رو نظر بده . اینکار باعث با قدرت ادامه دادن این راه میشه
سلام واقعا خيلي مطالبتون مفيد و با ارزش هستن
ممنون از وقتي كه ميذاريد
سلام
توی این فیلم کوچیک من متوجه نشدم که به چه صورت با زدن مولتی متر به برد فر مان میدین
دوم اینکه یه قطعه سفید هست که شما با زدن پروبهای مولتی متر، به برد فرمان دادین سوال اینه که اولا این قطعه سفید چی هست و در ثانی چه جوری متوجه شدین که پروبهای مولتی متر را به کدام نقاط اون قطعه سفید باید بزنین تا اولا اشتباهی رخ ندهد و در ثانی حتما ولت وآمپر را بتونین بالا یا پایین بشه.
مثلا میشد که پروب را یه زره روی اون قطعه سفید جا به جا بزنین و چیزی بسوزه؟
ممنون میوم یه مقدار بیشتر توضیح بدین.
تشکر.
با سلام اون قطعه سفید یک سوکت مخابراتی برای اتصال فلت کیبورد به دستگاه است . و طبق ماتریس کیپد هر سوزن سوکت با سیم قدرت یک فرمان را به دستگاه می دهد . با جابجا کردن پایه های مولتی متر روی این سوکت تنها فرمان های مختلف به دستگاه وارد می شود و چیزی نمیسوزه .
مولتی متر در مد بیزر مانند یک سیم عمل میکنه و من چون سیم همراهم نبود با مولتی متر جامپ زدم .